Liefdegesticht

Meet the chef

Restaurant Liefdegesticht is niet zomaar een restaurant maar een heiligdom waarin Angel Pando samen met zijn team dagelijks hun vakidiotie etaleren.

Ons culinaire team

Ons culinaire team onder bezielende leiding van chef-kok Angel Pando laat u graag genieten van rijke smaken en natuurlijk de laatste trends op culinair gebied.

Angel Pando

''VAN SPAANS VISSERSDORPJE NAAR BOURGONDISCH BREDA''

Angel Pando (31) groeide op in Javea, Spanje. Een vissersdorpje aan de Costa Blanca niet ver van Valencia. Aan de Spaanse kust wordt gekookt met heerlijke verse Mediterrane producten. Zijn liefde voor fantastisch eten is daarmee eenvoudig te verklaren. Pando combineert deze Mediterrane stijl met Franse invloeden.

Angel keek reeds op jonge leeftijd mee met zijn vader die General Manager was van verschillende luxueuze hotels in Spanje. Na een aantal jaar besloot hij in Londen zijn passie voor koken na te jagen. Angel werkte daar samen met de bekende tv-chef Gordon Ramsay, die hem de fijne kneepjes van het vak leerde en hem enthousiasmeerde om zijn kennis, passie en creativiteit nog verder te ontwikkelen. Angel keerde terug naar Javea Spanje en werd daar eigenaar van twee succesvolle restaurants, die beide bekroond werden met een vermelding in de Michelin guide van Spanje en Portugal.  In de loop der jaren behaalde hij diverse wijncertificaten, waardoor hij op harmonieuze wijze wijn en spijs bij elkaar weet te brengen.

Pando: “De belangrijkste voorwaarde voor een culinaire ervaring? Smaak. Natuurlijk moet de presentatie kloppen. De kleuren van het gerecht, hoe alles samenvalt. Maar zonder verfijnde smaak ben je nergens. Ik verleid onze gasten graag om deze te ontdekken.”

Angel Pando verovert menig hart door te koken in zijn Frans-Mediterrane stijl. Ervaar deze hemelse smaakbeleving en kom zondigen!